Blog
A přes slovo pokrytectví, se dotknu pokrytectví.

A přes slovo pokrytectví, se dotknu pokrytectví.

A tak mi to nedá a přes slovo pokrytectví, se dotknu jednoho typického pokrytectví lidí, na pozicích tzv. orgánů státu. Jde o vysoce postavené důstojníky „ozbrojeného sboru“, který, jako jediný, má ve svém vedení DVA GENERÁLY (toto, ale stojí peněz a ještě bude, až se jim budou platit vysoké výsluhy), ano, modří už vědí! Jde o tzv. Vězeňskou službu ČR. Nebudu chodit okolo horké kaše, když orgán tzv. Generálního ředitelství označím za pašalík plný darmožroutů a podržtašek, jehož existence je protimluv v liberární demokracii.
Z tohoto „hnízda“, které stojí příliš mnoho peněz, vylétla i bývala „tisková mluvčí“ za generála Kuly, jistá Gabriela Slováková, dcera „staré bachařky“(rodinná tradice). A o pokrytectví této typické figury dnešní doby chci mluvit.

Dnes je Paní Plukovnice ředitelkou věznice Kuřim, kdy opravdu bych se nevyhýbal pojmu „koncentrák“, a je skoro bachařskou celebritou, díky své angažovanosti v tzv. „Běhu se žlutou stužkou“, který má údajně sloužit na pomoc propuštěným vězňům. PCHÁ !!
Kdo nezažil, neuvěří, ale v současných táborech VSČR se „ZÁMĚRNĚ VYRÁBĚJÍ SOCIÁLNĚ DEZINTEGROVANÍ LIDI“, neboť VSČR tyto potřebuje, aby po propuštění, protože nemají, co do huby, znovu páchali trestnou činnost. Bez přeplněných věznic by totiž celá tahle darmožroutská partička ztratila svůj význam.

Pokrytectví paní PLUKOVNICE spočívá v tom, že se pro vnější svět vymezuje jako lidumilka, přitom je pevnou a nedílnou součástí likvidačního systému českých kriminálů, které neslouží nějaké nápravě či sociální reintegraci lumpů, ale jen jako „zdroj obživy pro nemakačenka a netáhla“ (ZDE NEMLUVÍM O „obyčejných“ BACHAŘÍCH, kteří dřou, jako černí, pod kuratelou takovéto plukovnické hrůzy), jako zdroj pro výrobu budoucích potenciálních pachatelů.
Uvnitř systému, paní Plukovnice, stejně, jako všichni ostatní, se podílí na sociální likvidaci a šikaně lidí ve vězení. Venku pak chodí běhat a vyzývá „lid prostý“, aby tyto desocializované jedince podporovali a pomáhali jim.

Této pomoci by nebylo třeba, kdyby celý vězeňský systém nesloužil sám sobě, a kdyby skrze něj nedocházelo k tunelování důchodového systému státu v řádech desítek miliard, od roku 2004.

Jasně, ale ve chvíli, kdy paní Plukovnice obleče uniformu a zavře se v Kuřimi, už ji české zákony nezajímají a jen poslouchá generálské rozkazy, které i jí, při řádném plnění, zajistí doživotní rentu ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně, což bude až do její smrti ZVYŠOVAT NÁKLADY NA KAŽDÉHO VĚZNĚ v budoucnosti.

Tak a dost o kriminálech. Jen mějte stále na mysli, že nikomu nepřeji, aby tento prvek pokrytectví „přisluhovačú“ současného státního socialismu poznal na vlastní kůži. Vše, co prezentují lidi, jako je Gabriela Slováková je lež a pokrytectví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *