Blog
O co ve skutečnosti jde české politické pseudo-reprezentaci?

O co ve skutečnosti jde české politické pseudo-reprezentaci?

Moje, zdánlivě „politicky“ zabarvená otázka, je ve skutečnosti otázkou jedinou, která se dotýká pouze jednoho tématu: „Jsou v českých kriminálech vězněni nevinní lidé? A jestliže ANO, a já tvrdím a dokazuji, že ano, proč TOHLE vláda tají před národem a neřeší?

Je na místě znovu připomenout, že již skoro před rokem, dne 25.6.2020, vynesl EVROPSKÝ SOUD PRO LIDSKÁ PRÁVA ve Štrasburku, Rozsudek ve věci Robert Tempel v. Česká republika.

Česká republika soudní spor před touto mezinárodní soudní autoritou drtivě prohrála, a v tomto ROZSUDKU došlo ke konstatování „dysfunkce justice“. Což pro oblast trestní justice je prostě PRŮŠVIH.

Ačkoliv onoho dne v oficiálních televizních novinách veřejnoprávní televize pan JUDr. Schorm prohlašoval cosi o tom, že si je stát vědom chyby a přijme opatření, aby se to již neopakovalo, současná Ministryně spravedlnosti JUDr. Marie Benešová nelenila, a obrátila se na Velký senát s žádostí a přezkum tohoto rozsudku. 

Zde je nezbytné podotknout, že jako autor prvotní Robertovi stížnosti jsem již sám protlačoval myšlenku, aby již v tomto stádiu se senát ESLP obrátil na Velký senát a věc mu postoupil přímo. Byl jsem totiž přesvědčen, že v důsledku neexistence kodifikace SKUTEČNÉ presumpce neviny v Ústavě ČR , měl být vydán PILOTNÍ ROZSUDEK, kterým by byla Česká republika donucena opravit NEDEMOKRATICKOU ÚSTAVU.   

Dne 16.11.2020 byl tento přezkum České republice „hozen na hlavu“.

Dne 9.2.2021 vydal Ústavní soud ČR Usnesení, sp. zn. Pl. ÚS 110/2021. Zahájil ŘÍZENÍ O OBNOVĚ ve věci dvou tímto soudem odmítnutých ústavních stížností Roberta Tempela.

Rok se s rokem sešel, a Robert Je neustále vězněn v českém kriminále. 

Robert Tempel, člověk zcela nevinný ve věci dvojnásobné vraždy a odsouzený na doživotí českou „dysfunkční trestní justicí“ defakto jediným člověkem, a to soudcem Vrchního soudu V Praze JUDr. Jiří Lněničkou. JUDr Lněnička, popíraje závěry MEZINÁRODNÍHO SOUDU, se dne 16.3.2021 písemně vyjádřil k dané věci takovým způsobem, že měl být okamžitě zbaven funkce.

Dále měla složit funkci nejen JUDr. Marie Benešová, nejvyšší státní zástupce JUDr. Pavel Zeman, ale celá Vláda ČR. Protože vážení, pokud vyhrajete soudní spor na půdě MEZINÁRODNÍHO SOUDU a čeští soudci vrchního soudu V Praze si dovolí toto rozhodnutí, patrně kvůli vlastnímu egu, rozporovat, pak se tu opravdu nedá mluvit o právním státě, ale právní diktatuře talárníků s komunistickou minulostí a totalitními manýry. Jsem přesvědčen, že takoví nepatří do taláru, ale do „sintru“.

Závěr je neúprosný, v českém kriminále, je již rok vězněn, jakožto odsouzenec na doživotí, člověk, který nesporně ve vězení být držen nemá.

Aby bylo jasno, odpovědnost nesou VŠICHNI POLITICI, kteří byli u moci mezi lety 2000 a 2021.

Tedy, opět a znovu křičím, hulákám a volám: „Propusťte okamžitě Roberta Tempela na svobodu!“

Tento chlapík byl 4 x zproštěn čtyřmi senáty (12 soudců) Krajského soudu v Plzni, aby byl odsouzen „soudkyní – soudružkou“ JUDr. Rysovou (KS v Praze) na pokyn „soudce-soudruha“ JUDr. Lněničky z VS v Praze, což bylo následně posvěceno, jak soudci Nejvyššího soudu ČR, tak, nyní již emeritním soudcem Ústavního soudu ČR, JUDr. Balíkem.

Požadujme uzákonění TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTI SOUDCŮ za jejich práci. A to odpovědností „úmyslného trestného činu“, s ohledem na jejich vzdělání a doživotní finanční zajištění spojené s funkcí soudce.

Přál bych si, aby se probudili ze spánku „Šípkových Růženek“ čeští novináři, kterým je zcela lhostejné, že jsou vězněni na doživotí lidi, kteří vězněni být nemají. Za to řeší, kolik ti lidé dostanou bankovek.

Přeji všem krásné léto, a nikdy nekončící život na svobodě, a nikoli ve vězení, kde může v této zemi skončit OPRAVDU kdokoli.

červen 2021, 

Albert Žirovnický

3 thoughts on “O co ve skutečnosti jde české politické pseudo-reprezentaci?

    • Author gravatar

      Mas úplnou pravdu Alberte, BEZPRÁVÍ V ČR JEDE VESELE DAL NIKOHO TO NETRAPI A JAK JE VIDET TOTALNE ZKORUMPOVANA JUSTICE VČETNĚ STATNICH ZÁSTUPCŮ SOUDCŮ NIKOHO NESERE, JA UZ NEVIM CO S TIM VŽDYŤ TO JE HUMUS BYT OBCAN CR, STYDET SE ZA HNŮJ ZA VYSMESNE LZI A VYKONSTRUOVAVANE PROCESY KDY V CR STATE VESELE DOSPIVAJI K ZAVERUM A NABÝVAJÍ PRESVEDCENI, SOUDI LIDI JAKO PRASATA, HŮŘ NEŽ GESTAPO ADOLFA HITLERA, TO TOTIZ POUZIVALO DŮKAZY, ČR JUSTICNI MAFIE JE NEPOUZIVA DODNES, ODPORNA ŠPÍNA CESKE REPUBLIKY, TO JE SOUČASNÁ JUSTICE, DOVOLIM SI TVRDIT SVYMI DUKAZY OD ROKU 1994 DO 2021 MÁM PRIME DŮKAZY O MAGICKYCH DOSPIVANI K ZAVERU, A NABYVANI MAGICKYCH PŘESVĚDČENÍ PRI VYNASENI ROZSUDKU V ČR, BEZ DŮKAZŮ A TVRDIM ZE 65% ODSOUZENYCH JE NEPRÁVEM BEZDUKAZNE VĚZNĚNO. POKUD POUZIJETE ZDRAVY ROZUM, ZJISTITE PROČ.

      PROTOŽE BY VĚZNICE BYLI PRÁZDNÉ SOUDCI BY NEMELI PRACI ANI STATNI ZASTUPCI ANI 60% ORGANU POLICIE CINNYCH V TRESTNICH VĚCECH!!!!!
      V ČR TO JE BYZNIS ALBERTE, MAFIANSKO GESTSPACKE PROCEDURY A MUČENÍ VĚZŇŮ DO DNESNICH DNŮ ROKU 2021 !!!!!
      NESOUHLADIM S PREVLEKANIM DO VEZENDKYCH MUNDURU ALBERTE, PROC BY MĚL LID CESKY PLATIT ZA SVINE?

      TRESTNI ODPOVEDNOST OKAMŽITĚ PRO STATNI ZASTUPCE, SOUDCE, PODVODNIKY VYŠETŘOVATELE A KONFISKACE MAJETKU CELE RODINY TECHTO PARCHANTU.
      LIDE MAJI EXISTENCNI STAROSTI, JSOU OBELHAVANI TELEVIZI, RADIEM NA VŠECH KANALECH A STANICICH, LIDE JSOU ZMANIPULOVANI, ZASTRASOVANI A NAROD SE BOJI OTO CO BUDE ZITRA, JE TREBA JIT JINYM, DURAZNYM A HROMADNYM ZPŮSOBEM KDYŽ SPINY VE VLÁDĚ S JUSTICI A STATNI MOCI SI VUBEC NIC NEDELAJI Z TOHO ŽE EVROPDKY SOUD PROHLÁSÍ ČESKOU JUSTICI ZA DISFUNKCNI !!!!!
      DEMISI VLÁDĚ, VSEM MINISTRUM OKAMŽITĚ A JEŠTĚ NECO JAKO BONUS PRO TYHLE SVINE V ČR !!!

    • Author gravatar

      Ano vse souhlasi,v cr je justicni mafie a kdyby nevykazovaly zadnou cinost take to tady muzou zavrit ,proto she stim soudy v cr nijak neserou a palkujou to podle ksichtu.to he ceska justice horsi nez za komousu.

    • Author gravatar

      Také mám osobní zkušenost, kdy i po odvolání je jasné, že KS zamita tyto jako na běžícím pasu. A nejlepší na konec, když KS má úplně opačný názor při vysvětlení určitě věci než napsal OS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *