Blog
Jsem Evropan, protože se stydím za to, že jsem Čech.

Jsem Evropan, protože se stydím za to, že jsem Čech.

Jasně, po 18 letech v blázinci, jež stát na hrdě nazývá „vězení“, budou moje texty asi pěkně „vypadat“. Ale o tom nechci psát. Čemu se chci věnovat hlavně a především je slovo pokrytectví, které je tolik vlastní celému národu(který žije na území státu „Česká republika). Záměrně se budu vyhýbat pojmům, jako češi, či český národ, protože, dle mého názoru, nic takového neexistuje. Rozhodně však musím říci, že se stydím za to, co se nazývá „státní příslušnost“ a to právě kvůli onomu zakořeněnému pokrytectví.(abych byl opravdu upřímný, je to i důsledek toho, že mne „reprezentanti“ toho, co se nazývá „stát“, drželi ve vězení, ač jsem nebyl ani na místě činu vraždy, za níž jsem byl zlikvidován.

Ale i od toho se budu snažit odtahovat, jde jen o správné pochopení mých slov.
V současnosti se dějí věci,které mnozí přirovnávají k listopadu 1989 a i v tom je obrovský kus pokrytectví. Demonstrace za nezávislou justici jsou protimluv, když zde nikdo „nezávislou justici“ nezažil a tudíž jí nemůže znát. Jde o obrovskou manipulaci s davem skrze líbivá hesla, kdy vše hraje do karet těm nejhorším sviním ve státní správě.Představa, že ministryně spravedlnosti je „držena pod krkem“ a kdyby se rozhodla „poctivě“ provádět svou práci a JIŽ KONEČNĚ odstranila Pavla Zemana z pozice NSZ ČR, neboť tento chlapík okázale porušuje zákon o státním zastupitelsví, a to, dle mého, až na kriminální úrovni, tak ji rozzuřený dav zlynčuje, přitom, TOTO BY BYL PRVNÍ KROK na mnohaleté cestě za objevením „nezávislé justice“.

Zde je na místě, abych jasně deklaroval, že nejsem žádný troll, ani příznivec Andreje Babiše. Existuje ovšem jeden tvrdý fakt. Chce-li se kdokoliv zaštiťovat „dodržováním Ústavy“, tak, chca nechca, JE NUCEN RESPEKTOVAT PRESUMPCI NEVINY, která platí pro všechny, tudíž i pro Andreje Babiše.

1000x mohu upozorňovat na skutečnost, že dokud se PRESUMPCE NEVINY (jak se o ní mluví, ačkoliv to, co je v LZPS (listina základních práva a svobod), NENÍ PRESUMPCE NEVINY!!!!), nestane skutečně „PRESUMPCÍ NEVINY“ podle mezinárodních standardů, nemůže nikdo chtít v této zemi „nezávislou justici“. Ale toto bych se davu na Letné asi ani nepokoušel vysvětlit.
Tak a tím se dostávám k mému tématu – i.e. „pokrytectví“.
TAK SE PROSÍM NEDĚSTE: Realita je odporná.

(Duke Journal of International and Comparative Law, 1993 !!!, Vol.8, No.2., str.267.:Ústavní záruce presumpce neviny neodpovídá přetrvávající formulace §2 odst.2 trestního řádu, který NEOBSAHUJE pozitivní afirmaci presumpce neviny, ale zákaz presumpce viny. Takový zákaz se považuje za slabší garanci než presumpce neviny.“)
Situace je tudíž taková, že Česká republika od svého založení v roce 1993 nemá garantovanou presumpci neviny!! Text v tr. řádu je shodný s textem v LZPS (součást Ústavy). zbývá již jen dodat, že autor uvedené práce, jako příklad země s ústavou, kde je takto založená „údajná“ presumpce neviny, uvádí ETIOPII……..
Takže sorry, ale všichni, kdo chtějí nezávislou justici a dodržování české ústavy, podporují současné JUSTIČNÍ ZLOČINCE V ČERNÝCH ŽUPANECH.
Tito ovšem nikdy nemohou býti reprezentanti „nezávislé justice“.
Tak zase příště.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *