Blog
Začnu asi takto, dnes…

Začnu asi takto, dnes…

Bylo pondělí 22.července 2019 a já jsem si dovolil zajít na demonstraci, abych podpořil Gilberta McCrae. Pro ty, kdo nevědí, jde o občana Spojeného Království a USA, který je v této zemi vězněn za vraždu, která mu nebyla dokázána, kterou nespáchal a kterou ani spáchat nemohl.

Celá tato demonstrace se konala před budovou Ministerstva (ne)spravedlnosti.
Poctivě jsem demonstroval a jako stigmatizovaný „vrahoun“, jsem neskrývaně vyjadřoval podporu jinému „vrahounovi“. Ono nás ostatně mezi Vámi chodí tolik, že byste se až divili. Není třeba se divit, když policajti, na místo vyšetřování, „píší scénáře“, což tam též z úst jednoho z mluvčích, zaznělo. to pak mají vysoká procenta objasněnosti a vysoké odměny…
Protože si pamatuji okamžiky z roku 2001, kdy jsem se musel dívat, jak policejní dobytci mlátí moji nahou těhotnou manželku, když jsem viděl „objem monitoringu“ našeho setkání,nedalo mi, abych si nevybavil dobu let osmdesátých, neboť na cca 12 účastníků tam bylo celkem osm policajtů. Určitě nejzajímavější byla skupinka tří „tajných“, chovajících se opravdu „tajně“,tak tajně, že stálo za to je vyfotit, a jejich fotografii pro jistotu zveřejnit.
Tak tady je máme, „chlapce“.

Pevně věřím, že až bude kdokoliv z Vás míti pocit, že jste sledováni, bude-li někdo ze sledujících jeden z těchto……chraňte své těhotné ženy, věci mohou dopadnout různě.
Gilberta zatím samozřejmě nepustili, a pro jistotu za ním ani nepouštějí návštěvy, aby někoho dalšího nemohl přesvědčit o své nevině.

Dnes to tedy nebylo o pokrytectví, nebo, že by snad ano?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *